Themaplein Health in WHC feestelijk geopend

Themaplein Health in WHC feestelijk geopend

Deze week is het nieuwste themaplein Health in World Horti Center feestelijk geopend! Het metersgrote wandkleed, de eye-catcher van dit plein, werd onder toeziend oog van zo'n 60 genodigden onthuld.

Aan Wendy Scholtes-Bos van de Haagse Hogeschool de eer het lint door te knippen, dit deed ze met support van Puck van Holsteijn en Jim Koop. Op het wandkleed, dat zoals Puck in haar toespraak zei een soort museumstuk is, zijn allerlei afbeeldingen te zien die iets met gezondheid te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan groente, sportende mensen, fruit, bloemen en nog veel meer.

"We zijn trots op onze eerste 9 partners, dank aan Best Fresh Group, Eatthis., Food Boost Challenge, Gemeente Westland, Greenport West-Holland, GroentenFruit Huis, De Haagse Hogeschool, MBO Westland en Rabobank voor jullie bijdrage. Wil je ook onderdeel worden van Health? Of beter gezegd, wil je een stukje wandkleed adopteren? Dat kan! We laten het ecosysteem graag verder groeien, van retail tot zorg, sport en de voedselverwerkende industrie. Iedereen is welkom, we gaan graag het gesprek met je aan!", aldus World Horti Center.

De opening van het nieuwe themaplein was onderdeel van het eerste Horti Health Event. Later op de avond gingen in de centrale hal verschillende teams de strijd met elkaar aan tijdens de Nationale Food Quiz.

Bron:

Deel artikel