Allereerste EK 2024 muurposter overhandigd

Allereerste EK 2024 muurposter overhandigd

Gisteren is de eerste Hortisoccer EK 2024 muurposter symbolisch overhandigd aan Wilfred Fransen van Studio 0174. Dat gebeurde in de studio van Hortibiz Newsradio.

Wilfred Fransen ontving de poster uit handen van Aad Tijsen van Hortibiz News & Media, uitgever van Goedemorgen, Hortibiz en Tuinbouwmarktplaats en tevens initiatiefnemer van Hortisoccer en de poster. Studio 0174 is online partner van Hortisoccer en staat daardoor als een van de deelnemende partijen op de poster vermeld. Abonnees van KAS Magazine ontvangen de poster vanaf vandaag ook bij de nieuwste uitgave van het magazine. Hang de poster op zodat je het EK-wedstrijdschema altijd bij de hand hebt en vul alle uitslagen in. Daarnaast kun je jouw voorspellingen doorgeven op www.hortisoccer.nl, de leukste voetbalpoule van de tuinbouw. Speel gratis mee en win de voetbalbeleving van je leven.

Ontvang je KAS Magazine niet, maar wil je wel een poster aan jouw muur? Of wil je extra exemplaren ontvangen? Stuur dan een mail naar info@hollandhortimedia.nl.

Bron:

Deel artikel