Twee EK-pools tuinbouw, dubbel zoveel prijzen!

Twee EK-pools tuinbouw, dubbel zoveel prijzen!

In het kader van het EK Voetbal in Duitsland organiseert Hortibiz News & Media ook dit jaar weer het online voetbalspel Hortisoccer. Maar er is nóg een voetbalpool, want Ledgnd gaat op zoek naar Koning(in) Tuinbouw. Beide online voorspellingspools slaan daarom de handen ineen en hebben samen een videopromo opgenomen.

Wie meedoet aan Hortisoccer hoeft enkel de top 4 van het EK Voetbal te voorspellen en enkele bonusvragen te beantwoorden. Daarmee maak je kans op de voetbalbeleving van je leven. Maar wie daarnaast ook wil meedoen met een meer uitgebreide EK-pool, kan bij Ledgnd terecht. De onafhankelijke lichtadviseur gaat deze zomer op zoek naar Koning(in) Tuinbouw 2024. Voorspel de uitslagen van de wedstrijden op het EK en maak daarmee kans op mooie prijzen als een voetbaltafel, een luxe hotelovernachting, een EK-shirt en een Ledgnd XXL Goodiebag.

Omdat het gewoon leuk is om aan allebei de spellen mee te doen, hebben Hortibiz en Ledgnd de handen ineen geslagen om de voetbalpools gezamenlijk te promoten. Daarvoor werd gisteren een video opgenomen. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk de video a.s. maandag in de nieuwsbrief van Goedemorgen of via de socials van Hortibiz en Ledgnd. Ga nu al naar www.hortisoccer.nl om mee te doen aan Hortisoccer en ga naar ledgnd.com voor het uitgebreide online spel van Ledgnd.

 

Bron:

Deel artikel