Er even tussenuit...

Er even tussenuit...

Vandaag, vrijdag 19 juli, ontvang je voorlopig even de laatste nieuwsbrief van Goedemorgen. Ook Hortibiz Newsradio maakt de komende weken even geen live radio. We gaan er namelijk even tussenuit voor een zomerbreak.

Twee weken lang zul je het zonder de nieuwsbrief van Goedemorgen moeten doen, maar waarschijnlijk ben je zelf de komende tijd ook vakantie aan het vieren. En zelfs als dat niet het geval is, is er vanwege de komkommertijd toch niet heel veel te melden qua nieuws. Een mooi moment dus voor ons team om ook twee weken zon, zee en strand op te zoeken.

Vanaf 5 augustus komt de nieuwsbrief gewoon weer elke dag in je mailbox, het zij nog in enigszins afgeslankte vorm gedurende twee weken. Vanaf 19 augustus is alles weer als vanouds. Niet alleen zal de nieuwsbrief dan weer de gebruikelijke hoeveelheid berichten ontvangen, ook start Hortibiz Newsradio dan weer met dagelijkse live uitzendingen. Tot die tijd kun je overigens wel gewoon naar Hortibiz Newsradio blijven luisteren, want tijdens de zomerbreak hoor je elke dag de beste gesprekken van het eerste half jaar. Luister mee via www.hortibiznewsradio.nl.

Wij wensen je een hele mooie zomer toe!

Bron:

Deel artikel