Internationale opening locatie Harmoniz NL

Internationale opening locatie Harmoniz NL

Op 12 september vond de internationale opening van de nieuwe locatie van Harmoniz NL aan de Gantellaan in Honselersdijk plaats. Waar op 5 september de opening voor het Nederlandse publiek plaatsvond, ontving PROOF op 12 september ruim 150 internationale gasten uit 20 verschillende landen.

Onder het genot van een hapje en een drankje waren de gasten onder de indruk van de visie van Harmoniz en de veelzijdigheid van deze broedplaats voor veredeling, ontwikkeling en innovatie.

Sinds eind 2023 is maandenlang hard gewerkt om de bestaande teeltlocatie volledig te transformeren naar een 21 afdelingen tellende test- en demolocatie. Op de plek waar innovatieve slagkracht samenkomt, bij PROOF aan de Gantellaan in Honselersdijk, worden nieuwe ontwikkelingen worden gecreëerd en getest onder strikte geheimhouding. Om die reden is het erg uitzonderlijk dat PROOF voor zowel het nationale als internationale publiek de deuren openstelde.

Sensationele smaakmakers
Tijdens de opening op 12 september zijn de internationale gasten van Harmoniz Seeds ook verwelkomd door Horti-Tech en Metazet, samen de drie partners van PROOF. Na een aantal korte toespraken volgde in groepjes een rondleiding door de nieuwbouw. De showroom met tientallen verschillende tomatenrassen en concepten was een lust voor het oog.

Aan een 75 meter lange tafel in de corridor werden de gasten getrakteerd op een unieke ervaring. De eigen tomatenrassen van Harmoniz Seeds droegen bij aan een sensationele smaakexplosie tijdens het diner. Tijdens het diner kwamen de gasten met elkaar in contact - ze voerden interessante gesprekken en knoopten nieuwe zakelijke relaties aan.

Na het hoofdgerecht verraste Harmoniz Seeds hun gasten met een verrassingsact. Het dessert werd genuttigd in de ontvangstruimte, waar meester mentalist Lior Suchard de avond tot een hoogtepunt bracht. Met zijn verbazingwekkende mentale hoogstandjes nam Suchard de gasten mee op een ongelooflijke reis door de wonderen van het menselijk brein.

Over Harmoniz Seeds
De investering van Harmoniz Seeds in de PROOF-faciliteit is in lijn met het doel van het bedrijf om de vraag naar gezonder, lekkerder en beter voedsel voor iedereen te vergroten. Door middel van intensieve samenwerking en inspirerende partnerschappen werkt Harmoniz er hard aan om de consumenten het hele jaar door een betere eetervaring te bieden. Tegelijkertijd wil het bedrijf tegemoet komen aan de dynamische behoeften van telers. Vanuit kweekperspectief vertrouwt Harmoniz Seeds op zowel hi-tech als mid- en low-tech kassen om producten te ontwikkelen die het hele jaar door beschikbaar zijn voor consumenten, ongeacht het seizoen.

 

Bron:

Deel artikel