Stolze helpt teler Canada met extreem klimaat

Stolze helpt teler Canada met extreem klimaat

Vermillion Growers streeft naar het leveren van lokaal geteelde, duurzame producten van hoge kwaliteit. Met hun hightech kassen en focus op efficiëntie willen ze een betrouwbare voedselvoorziening creëren voor toekomstige generaties. Stolze hielp hen met innovatieve oplossingen.

De teler, gevestigd in Dauphin, Canada, had als doel om een geavanceerde kas te bouwen met een oppervlakte van 44.000 m², waarin jaarrond duurzame producten van de hoogste kwaliteit geteeld konden worden. De grootste uitdagingen waren de extreme weersomstandigheden, met temperaturen die in de winter tot -25°C kunnen dalen en de lange periodes van zonlicht gedurende het jaar. Daarom zocht Vermillion Growers naar een betrouwbare partner die innovatieve oplossingen biedt, ook onder deze extreme omstandigheden.

Stolze ontwierp, bouwde en installeerde de installaties ten behoeve van alle bovengenoemde disciplines. De samenhang van de systemen wordt door een klimaatcomputer geïntegreerd. Dankzij de volledig geïntegreerde installatie kan Vermillion Growers nu beter, efficiënter en met hogere kwaliteit telen. Stolze heeft hiermee bijgedragen aan een duurzame en kwalitatieve voedselvoorziening voor de toekomstige generatie.

Bron:

Deel artikel